Ο οδηγός αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), με σκοπό την παροχή απλών και πρακτικών οδηγιών, προς τη Βιομηχανία Τροφίμων, υπό το πρίσμα της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID19. Οι οδηγίες βασίζονται στην ανάλυση του προφίλ επικινδυνότητας του ιού για τους χώρους της Βιομηχανίας Τροφίμων και στις βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις.
Δείτε εδώ τον οδηγό.

