ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΒΕΠ με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κο Π. Λαφαζάνη

  Σε ιδιαίτερα θετικό και γόνιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας η συνάντηση  του Προέδρου και Α΄Αντιπροέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ.κ. Ανδριανού Μιχάλαρου και Γεωργίου Κωνσταντόπουλου αντίστοιχα και του Διευθυντή ΒΕΠ, κου Μιχάλη Γιάγκα με τον Υπουργό κο Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του,  κ.κ. Ιωάννη Τόλιου και Απόστολου Αλεξόπουλου.

περισσότερα ››
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΠ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Συντονισμός κοινών δράσεων από την Αντιπεριφέρεια Νήσων και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά για τους επιχειρηματίες των Νησιών

  

       Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Πρόεδρος , κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Α΄ Αντ/δρος, κος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κος Μιχάλης Γιάγκας, συναντήθηκαν, την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015, με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κο Παναγιώτη Χατζηπέρο.

περισσότερα ››
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, η εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τον ετήσιο Αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ.

 

περισσότερα ››
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Α.Σ. "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

Παρατίθενται τα  αποτελέσματα από την επιλογή ωφελουμένων στην Α.Σ. "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

περισσότερα ››
Ξεκίνησαν οι ημέρες πληροφόρησης των επιχειρήσεων στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά από το Υπουργείο Εξωτερικών

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, πιστό στην αρχή του «Παράγω για να εξάγω» δίνει τη δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της επιμελητηριακής του Περιφέρειας, η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τη Δυτική Αττική και το Λαύριο, αυτή την περίοδο που η εξωστρέφεια αποτελεί, στοίχημα της ελληνικής Οικονομίας και της «ραχοκοκαλιάς» της, η οποία δεν είναι άλλη από τη μικρομεσαία επιχείρηση, να λάβουν χρηστικές πληροφορίες και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να εξάγουν τα προϊόντα τους, για να προσελκύσουν ξένους επενδυτές και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στις ξένες αγορές τόσο εντός Ε.Ε. όσο και σε τρίτες χώρες. Οι υπηρεσίες αυτές μέσω των Ημερών Πληροφόρησης είναι δωρεάν, παρέχονται από τα αρμόδια στελέχη της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών  και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των συνεργασιών, που αναπτύσσει ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με φορείς και Οργανισμούς για την αναβάθμιση, διεύρυνση και κατηγοριοποίηση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τα 15.000 μέλη του ΒΕΠ. 

ekdilosi me ypourgeio eksoterikon

περισσότερα ››
Ενώνουν τις δυνάμεις τους τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας

Πράξη το ρητό ‘η ισχύς εν τη ενώσει’ επιχειρούν να κάνουν τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας αναλαμβάνοντας κοινές δράσεις ώστε να ενισχύσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

 

Η συνεχιζόμενη αρνητική οικονομική συγκυρία με τα παρελκόμενα της για τον επιχειρηματικό κόσμο, και η ανάγκη ενίσχυσης και διατήρησης του επιμελητηριακού θεσμού ήταν η αφορμή για το δεύτερο ραντεβού των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων κατά τη διάρκεια του οποίου μπήκαν οι βάσεις για την στενότερη συνεργασία των εν λόγω Επιμελητηρίων.

 

περισσότερα ››
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης,  Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης  και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

psifisma

Οι πρόεδροι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Π. Ραβάνης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Α. Μιχάλαρος, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Π. Παπαδόπουλος, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Α. Αργυρόπουλος, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης και οι Διοικητικές Επιτροπές αυτών, το Σάββατο 5 Ιουλίου, μετά από  διεξοδικές συζητήσεις για την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη μεταποίηση και τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται ο επιμελητηριακός θεσμός εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

περισσότερα ››
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΕΠ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΛΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η WIMA, ένα από τα μεγαλύτερα cluster στην Ελληνική ναυτιλία, ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, σε μια συλλογική συμμετοχή στην παγκοσμίας εμβέλειας ναυτική έκθεση SMM Hamburg, η οποία πραγματοποιείται από 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αμβούργο.

περισσότερα ››
Τελειωτικό χτύπημα για την επιχειρηματικότητα ο ΕΝΦΙΑ
  • Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τα βιοτεχνικά και βιομηχανικά κτίρια ζητάει ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος

Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ: «Η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή τη φορομπηχτική, εισπρακτική και τιμωρητική προστιματική πολιτική»

περισσότερα ››
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΦΕΤ  ΤΟ Β.Ε.Π.

περισσότερα ››

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter