ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα πλαίσια της κατάρτισης θα υλοποιηθεί πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις στις οποίες θα υλοποιηθεί πρακτική άσκηση θα λάβουν αμοιβή ανάλογη των ατόμων που θα εκπαιδεύσουν και τον αριθμό των  εκπαιδευτών πρακτικής άσκησης.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση των ωφελουμένων δεν έχουν καμία υποχρέωση έναντι των ωφελουμένων πέραν της εκπαίδευσης τους. Δεν υποχρεούνται σε πρόσληψη αυτών ή αμοιβή τους για το χρονικό διάστημα της κατάρτισή τους στη δομή της επιχείρησης.

Στην πράξη ,η επιχείρηση θα υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με το ΚΕΚ που υλοποιεί την κατάρτιση: Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Κε.Δι.Βι.Μ2.

Η πρακτική άσκηση στις επιχειρήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα κατάρτισης ποικίλει από 28 έως 43 ώρες. Με δεδομένο ότι το μέγιστο της πρακτικής άσκησης δύναται να ανέλθει στις 7 ώρες την ημέρα, η πρακτική άσκηση σε κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα διαρκέσει από 4-7 ημέρες

 

Παρακαλούμε πολύ όποιες εταιρείες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να τη στείλουν στο παρακάτω  E-mail : press@bep.gr .

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το ΒΕΠ. (τηλ. 210-4174765)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

 

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

 

ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ:

 

ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ:

περισσότερα ››
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΕΠ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΛΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η WIMA, ένα από τα μεγαλύτερα cluster στην Ελληνική ναυτιλία, ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, σε μια συλλογική συμμετοχή στην παγκοσμίας εμβέλειας ναυτική έκθεση SMM Hamburg, η οποία πραγματοποιείται από 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αμβούργο.

περισσότερα ››
Ενώνουν τις δυνάμεις τους τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας

Πράξη το ρητό ‘η ισχύς εν τη ενώσει’ επιχειρούν να κάνουν τα Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας αναλαμβάνοντας κοινές δράσεις ώστε να ενισχύσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

 

Η συνεχιζόμενη αρνητική οικονομική συγκυρία με τα παρελκόμενα της για τον επιχειρηματικό κόσμο, και η ανάγκη ενίσχυσης και διατήρησης του επιμελητηριακού θεσμού ήταν η αφορμή για το δεύτερο ραντεβού των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων κατά τη διάρκεια του οποίου μπήκαν οι βάσεις για την στενότερη συνεργασία των εν λόγω Επιμελητηρίων.

 

περισσότερα ››
Τελειωτικό χτύπημα για την επιχειρηματικότητα ο ΕΝΦΙΑ
  • Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τα βιοτεχνικά και βιομηχανικά κτίρια ζητάει ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος

Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ: «Η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή τη φορομπηχτική, εισπρακτική και τιμωρητική προστιματική πολιτική»

περισσότερα ››
Πρωτόκολλο Συνεργασίας Β. Ε. Π. και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Στουτγάρδης

To Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του και των αποφάσεων της Διοίκησης για παροχή ολοένα και βελτιωμένων αλλά και καινοτόμων υπηρεσιών στα μέλη του και με τη φιλοσοφία της δημιουργίας δυνατής ομάδας με στόχο το κοινό καλό υποδέχθηκε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Στουτγάρδης Γερμανίας το οποίο είχε επισκεφθεί τον Ιούνιο προκειμένου να αντλήσει τεχνογνωσία και να θέσει τις βάσεις συνεργασίας. Η γερμανική επιμελητηριακή αποστολή κατά ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά σύναψε Πρωτόκολλο συνεργασίας με το πειραϊκό Επιμελητήριο. Κατά τη συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων διαπιστώθηκαν ως κοινοί στόχοι η προώθηση της συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κανόνων που την διέπουν, η ανάδειξη της Ευρωπαϊκής ιδέας και του Επιμελητηριακού θεσμού και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η προώθηση των ΜΜΕ.

protokollo synergasias me Stoutgardi

περισσότερα ››
Γεγονός η συνεργασία ΒΕΠ - Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Στουττγάρδης

Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ: « Η παραγωγή και όχι οι εισαγωγές θα σώσουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα μας, το Λιμάνι μας, ο Πειραιάς μας κίνητρά μας για τη σύναψη συνεργασιών με πρότυπους φορείς του εξωτερικού και χάραξης πολιτικής έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό».

περισσότερα ››
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Επιβράβευση συνεπών στις υποχρεώσεις τους επιχειρηματιών προτείνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο Υπουργείο Οικονομικών

Ζητά την παροχή μίας πραγματικής έκπτωσης φόρου ή μείωσης των φορολογικών συντελεστών ή μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, για εύλογο χρονικό διάστημα και συνάντηση για κατάθεση προτάσεων με τον Υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη

περισσότερα ››
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

  Ξεκίνησε στις 24-07-2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ.

περισσότερα ››
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Α.Σ. "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

Παρατίθενται τα  αποτελέσματα από την επιλογή ωφελουμένων στην Α.Σ. "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

περισσότερα ››
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΦΕΤ  ΤΟ Β.Ε.Π.

περισσότερα ››

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter