8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

  Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας η 8η Περιφερειακή Έκθεση «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», στις 02 έως 07 Μαίου 2014, όπου θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις σε όλους τους κλάδους με έμφαση στον Πρωτογενή Τομέα και τα Αγροτικά Παραδοσιακά Προϊόντα.

  Στο πλαίσιο της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ),  θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις , ανοικτές για όλους τους εκθέτες. Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα είναι: Το 2ο OPEN COFFEE από το Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας, παράσταση Καραγκιόζη,  ο 4ος Μαθητικός Διαγωνισμός (το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας διοργανώνει την εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα), το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού υπαίθρου-Αγροτουρισμού,  Υπηρεσίες και εργαλεία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας (Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις), ενημερωτική παρουσίαση για την τηλεθέρμανση της πόλης της Τρίπολης, εκδήλωση για τις προοπτικές που ανοίγει το Νέο ΕΣΠΑ, από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΑΚΜΩΝ ΑΕ, γαστρονομικό happening με παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις της Αρκαδίας.

   Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην Έκθεση μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Αρκαδίας , τηλ. 2710 227141 – 2.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter