7ηΠανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016»

7ηΠανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016»

 

Το  Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η 7η Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016», θα διεξαχθεί στο ΑλεξάνδρειοΣυνεδριακό Κέντρο, στον Ισθμό της Κορίνθου,από 5 έως 10 Οκτωβρίου 2016 . Η φετινή έκθεση αναμένεται να έχει εξαιρετική επιτυχία όπως είχαν και οι προηγούμενες  που έχουν διοργανωθεί  από το Επιμελητήριο τα τελευταία 10 χρόνια. 

Η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016»,  που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας έχει την αιγίδα και υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έχει αναδειχθεί στην μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της χώρας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό εκθετών  αλλά και σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ξεπερνά τις 30.000.

    Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο, τηλ. 27410 24464, εσωτ. 3, αρμόδιος κος Σωτ. Κοροβήλος και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν  στο διαδίκτυο τις διευθύνσεις: www.korinthianexhibition.gr και www.korinthiacc.gr.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter