6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

               6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι  πραγματοποιείται στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Ακόμη,  αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

   Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσει ς (γευσιγνωσία, γαστρονομικός διαγωνισμός με βάση το μέλι, εδέσματα της ελληνικής κουζίνας παρασκευασμένα με μέλι, κλπ. καθώς και μία σειρά από ενημερωτικές ημερίδες.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, τηλ. 210 3610 265, fax 210 3610 276, e-mail : info@eosp.gr.  

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter