1ος Ετήσιος Διαγωνισμός από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών

Βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τσαμπούλα

Δημοσιεύθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στο ετήσιο Βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τσαμπούλα, που θεσμοθετεί από φέτος ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, προς τιμή του εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δ. Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές.


Το Βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τσαμπούλα αφορά φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν σε Σχολές ή Τμήματά τους Τομέα ή Κατεύθυνση/Εμβάθυνση Σπουδών στις Μεταφορές. Το βραβείο απονέμεται κατόπιν σχετικού διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή, ή ομάδα φοιτητών ή νέο(ους) απόφοιτο(ους) των παραπάνω αναφερόμενων Πανεπιστημίων.


Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, πρώτο έτος διενέργειας του διαγωνισμού, ως θέμα της εργασίας ορίζεται η «Εξέταση προοπτικών αξιοποίησης της ανενεργού Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου Κορινθίας και μετατροπής της σε Εμπορευματικό Σταθμό Συνδυασμένων Μεταφορών».


Το Βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000,00 Ευρώ, το οποίο για το παρόν ακαδημαϊκό έτος αποτελεί χορηγία του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter