ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

       ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Στο πλαίσιο κοινής πρωτοβουλίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών στην Ελλάδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα Antonio Tajani, σας προσκαλούν σε επιχειρηματική διημερίδα με θέμα:

“Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα"

  Σκοπός της διημερίδας, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Γενική Διεύθυνση Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας, είναι η προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών στην Ελλάδα μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων σε έξι στρατηγικούς για την ανάπτυξη τομείς:

1. Φαρμακευτική Βιομηχανία/ Επιστήμες Υγείας, 2. Ενέργεια, 3. Τουρισμός, 4. Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, 5. Τρόφιμα, 6. Υλικά και Βασικές Τεχνολογίες Γενικής Εφαρμογής.

  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν επαφές με στόχο τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στη διημερίδα θα συμμετάσχουν ευρωπαϊκοί και εθνικοί θεσμικοί φορείς της επιχειρηματικότητας, καθώς και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ.

   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στους συνεδριακούς χώρους του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, στην Αγία Παρασκευή (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄).

  Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν την 11η Μαρτίου, να αποστείλουν απαραιτήτως το συνημμένο Δελτίο Συμμετοχής μέχρι την 26η Φεβρουαρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση προκαθορισμένων διμερών συναντήσεων,  την 12η Μαρτίου, καλούνται να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό δελτίο συμμετοχής στο σύνδεσμο http://www.b2match.eu/athens-b2b έως την  25η Φεβρουαρίου 2013.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter