Απολογισμός Διεθνούς Έκθεσης νυφικών και γάμου Interbride στο Ντύσσελντορφ

Από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ μας ενημερώνουν ότι πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Μαΐου 2017, η 5η έκθεση για νυφικά και είδη γάμου Interbride, στον εκθεσιακό χώρο της MesseDusseldorf, όπου παρουσιάστηκαν συλλογές νυφικών, αξεσουάρ και βραδινά ενδύματα από 180 συνολικά εκθέτες. Η επιλογή της ονομασίας Interbride αντικατοπτρίζει τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, η οποία παράλληλα φιλοδοξεί να αποτελέσει μία κορυφαία Διεθνή Έκθεση γάμου, νυφικών και εκδηλώσεων μόδας. Η Interbride διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2013 στο Ντύσσελντορφ με αντικείμενο διάφορες υπηρεσίες της μόδας του κλάδου όπως top-end συλλογές νυφικών, αξεσουάρ, βραδινά ενδύματα κλπ.

Η INTERBRIDE GmbH είναι η διοργανώτρια εταιρεία της ανωτέρω έκθεσης και ιδρύθηκε το 2012 με πρωτοβουλία 24 καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου. Στόχος ήταν η δημιουργία μίας υψηλής ποιότητας έκθεσης στον τομέα των νυφικών και του γάμου και έρχεται ως αποτέλεσμα της επιθυμίας πολλών επαγγελματιών του κλάδου για μια διεθνή έκθεση που να αποτυπώνει τις σύγχρονες τάσεις μόδας.

Η έκθεση αποτελεί πλέον μία πλατφόρμα στην οποία παρουσιάζουν τις συλλογές τους τόσο καταξιωμένοι σχεδιαστές του χώρου, όσο και νέοι επαγγελματίες. Πρόκειται για μία έκθεση B2B, που απευθύνεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και στοχεύει στην προσέλκυση υψηλόβαθμων στελεχών του κλάδου που διαμορφώνουν τις τάσεις της ερχόμενης σεζόν καθώς πραγματοποιούν παραγγελίες για τις συλλογές μόδας της ερχόμενης σεζόν.

Ελληνική Συμμετοχή

Φέτος συμμετείχε η ελληνική εταιρεία MIKAEL http://mikael.gr/ στην κατηγορία βραδινό ένδυμα, η οποία έχει σταθερή παρουσία στην έκθεση. Επίσης σταθερή παρουσία έχει και η ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία Demetrios http://www.demetrios.com .

Η επόμενη Interbride θα πραγματοποιηθεί: 5-8 Μαΐου 2018.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter