Υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά η ”ASCEN TEC 2019”

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των στοχευμένων διεθνών εκθέσεων “Elec.tec” και “Verde.tec”, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» ανέλαβε μία ακόμα πρωτοβουλία που προάγει την επιχειρηματικότητα και τη δυναμική της αγοράς και ειδικά του κλάδου των τεχνολογιών ανέλκυσης και ανύψωσης. 

Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση “Ascen.Tec” που έρχεται να ικανοποιήσει άλλο ένα αίτημα της αγοράς. Θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία Αττικής και τέθηκε υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Ήδη οι εκθέτες έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον και να προκρατούν περίπτερα. 

Η διεθνής έκθεση “Ascen.Tec” έχει σκοπό να αναδείξει τα σύγχρονα εκθέματα που διατίθενται στην ελληνική αγορά, καθώς και τις καινοτομίες αιχμής οι οποίες αλλάζουν όσα γνωρίζαμε ως σήμερα για τη χρήση των ανελκυστήρων και των συστημάτων ανύψωσης.

  Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου σημείου αναφοράς του συγκεκριμένου κλάδου όπου θα προβάλλει το έργο, την έρευνα και τις επιχειρηματικές προσπάθειές του, σε μια διεθνή έκθεση με σύγχρονη αισθητική, υψηλά στάνταρ ποιότητας και κυρίως τεχνογνωσία τριών δεκαετιών.

Με τη δύναμη επτά κλαδικών περιοδικών, οκτώ ιστοσελίδων και την τεχνογνωσία τριών δεκαετιών στη διοργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων τεχνολογίας, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» παίρνει μια δυναμική πρωτοβουλία για να προάγει την μετάβαση της ελληνικής αγοράς προς ένα βιώσιμο μέλλον, με νέες συνέργειες και συνεργασίες και υιοθέτηση νέων και σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών.

Διαφημιστικό σποτ της 1ης Διεθνούς Έκθεσης ASCEN TEC 2019”

https://www.youtube.com/watch?v=dOPQ_npl-hc&feature=youtu.be

 

 

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter