ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΕΠ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΕΠ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

   Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, το Επιμελητήριό μας θα συμμετέχει με περίπτερο στην «Κορινθία» 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο (5ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών, Σωληνουργεία Κορίνθου), στις 25 – 29 Σεπτεμβρίου 2013.

  Οι κατηγορίες προϊόντων που θα προβληθούν είναι: τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα-σκάφη, μηχανήματα, βιομηχανικός εξοπλισμός και εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας, φωτοβολταϊκά, κλπ.

  Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν και να προβάλλουν τα προϊόντα τους μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο, Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων (αρμόδια Ε. Γκλεζάκου, τηλ. 210 4174 765) για ενημέρωση και να αποστέλλουν μόνο έντυπο υλικό στο Επιμελητήριο μέχρι και την 23η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ.

   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στην Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας, τηλ. 27410 24464 ή στην ιστοσελίδα www.korinthianexhibition.gr.

                       

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter