Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών «FOOD EXPO 2018» (10-12 Μαρτίου 2018)

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD EXPO 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 10-12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία «Forum Α.Ε.»

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρου ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες.

Η περσινή FOOD EXPO 2017 παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον αφού την επισκέφτηκαν 60.000 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και 2.500 αγοραστές του εξωτερικού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρείας για το 2018 οι εκθέτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό πρόκειται να ξεπεράσουν τους 1.500 και η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 50.000 τ.μ..

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής. Επίσης, η δυναμική της επιχείρησης να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών και θα προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε εκθέσεις. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 31/07/2017 με υποβολή σχετικής αίτησης (ακολουθεί συνημμένα) στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotiki1@patt.gov.gr ή στο Fax: 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

1) παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί-μεταποιεί το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική)

2) την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής

Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ:2132065772

 

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Τ.Κ.:

ΠΟΛΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

FAX:

Εmail υπευθύνου:

ΚΛΑΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:

(Περιγράψτε αναλυτικά)

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2018.

 

ΑΘΗΝΑ, __/__/2017

ΠΡΟΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Σας ενημερώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως εκθέτης στην διεθνή έκθεση «FOOD EXPO 2018» που διοργανώνεται από την FORUM AE. στις 10-12 Μαρτίου 2018 στο Metropolitan Expo, ως φιλοξενούμενος της Περιφέρειας Αττικής, αποδεχόμενος τους όρους της Έκθεσης και του 40% του κόστους της συμμετοχής μου.

Ο ΑΙΤΩΝ/ ΟΥΣΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter