Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών «3η FOODEXPO 2016»

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «3η FOOD EXPO» που θα πραγματοποιηθεί  από 19 - 21 Μαρτίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται μέσα στη χωρική αρμοδιότητά της και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 25 Ιανουαρίου 2016 με υποβολή σχετικής αίτησης στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotiki1@patt.gov.gr ή στο Fax: 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις).

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 70% για την ενοικίαση περιπτέρου 90 τ.μ. ενώ το 30% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες.

Προϋποθέσεις για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί στην Αττική και η δυναμική τους να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Επισημαίνουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η 3η FOOD EXPO παρουσιάζει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται οι εκθέτες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρίας «Forum A.E.», να ξεπεράσουν τους 720 ενώ η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 30.000 τ.μ. Η συμμετοχή σας στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζει την παρουσίαση των προϊόντων σας, την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών.

ΑΙΤΗΣΗ

 

Πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής

Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, vstavroulaki@patt.gov.gr

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, thanos.antonopoulos@patt.gov.gr

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, eleni.mpitakli@patt.gov.gr

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter