Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων-Ποτών PROWEIN 2018 (DUESSELDORF, 18-20/03/2018)

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της, στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών «PROWEIN 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 18 – 20 Μαρτίου 2018 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με επιχειρήσεις οίνων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, διοργανώνεται κάθε χρόνο, από το 1994, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και είναι η σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Ειδικότερα το 2017 το σύνολο των επισκεπτών ανήλθε στους 58.500 από 130 χώρες και οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 6.500. Περίπου οι μισοί επισκέπτες προήλθαν από την Ιταλία (1600) και τη Γαλλία (1500), ακολούθησε η Γερμανία (1000), οι χώρες του Νέου Κόσμου (600), Αυστρία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Η Περιφέρεια Αττικής αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη και την προώθηση των εξαιρετικής ποιότητας οινικών προϊόντων της, προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου (το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες). Η επιλογή των υποψήφιων εκθετών θα γίνει βάσει των παρακάτω κριτηρίων επιλογής:

1) οι οίνοι και τα ποτά να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας η οποία θα αποδεικνύεται και με τα ανάλογα παραστατικά (π.χ τιμολόγια από τα οποία συνάγεται ότι η τυποποίηση ή συσκευασία γίνεται στην Αττική)

2) οι επιχειρήσεις να έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό

3) να δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών

4) να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατό περισσότερες Περιφερειακές ενότητες

5) να προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί-μεταποιεί το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική)

2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 19η Ιουλίου 2017 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Για περισσότερες πληροφορίες :

Περιφέρεια Αττικής

Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ:2132065772

 

 

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Τ.Κ.:

ΠΟΛΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

FAX:

Εmail υπεθύνου:

ΚΛΑΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:

(Περιγράψτε αναλυτικά)

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ «PROWEIN 2018»

ΑΘΗΝΑ, __/__/2017

ΠΡΟΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Σας ενημερώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω ως εκθέτης στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών «PROWEIN 2018» που θα πραγματοποιηθεί από 18 – 20 Μαρτίου 2018 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας ως φιλοξενούμενος της Περιφέρειας Αττικής, αποδεχόμενος τους όρους της Έκθεσης και του 40% του κόστους της συμμετοχής μου.

Ο ΑΙΤΩΝ/ ΟΥΣΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter