ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην εκδήλωση για την βράβευση μαθητών των ΕΠΑΛ Π.Ε. Πειραιά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του  με στόχο την ανάδειξη και αναβάθμιση της Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τη σύνδεση της με την παραγωγή,    διοργανώνει εκδήλωση για να βραβεύσει  τους μαθητές και μαθήτριες των  ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

   Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. στο ΣΙΝΕΑΚ (Καραΐσκου 102, πλ. Κοραή - Δημαρχιακό Μέγαρο, Πειραιάς).

   Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κος  Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

    Δεδομένου ότι η ανάδειξη και αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης αποτελεί σημαντική συνθήκη εξόδου της χώρας από τα αδιέξοδα της κρίσης, με αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εργασίας από τις επιχειρήσεις, επομένως και με ανάσχεση της ανεργίας που πλήττει ιδίως τη νεολαία μας και ότι η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων μπορεί να αναδεχθεί μέσα από τις κατάλληλες διαδικασίες και τα παιδιά των Επαγγελματικών Λυκείων να είναι οι επόμενοι που θα υποστηρίξουν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η οποία και αποτελεί διέξοδο από την κρίση,

Σας προσκαλούμε

 να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσης των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών των ΕΠΑΛ Π.Ε. Πειραιά, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΠ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter