ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος και τα μέλη του Δ.Σ.  στο πλαίσιο των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, που η Διοίκηση του Επιμελητηρίου σχεδιάζει και οργανώνει μεθοδικά ως ουσιαστική παροχή στα μέλη του, λαμβάνουν την τιμή να σας προκαλέσουν σε εκδήλωση, που διοργανώνει το Επιμελητήριο στην αίθουσά εκδηλώσεών του (Καραΐσκου 111, Πειραιάς. 3ος όροφος)

την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:45 με θέμα: «Συνεργασία με την αγορά της Κίνας – ευκαιρίες, προκλήσεις, προβλήματα: Επιχειρηματικές συναντήσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη της Β8 Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών. Η κ. Αρετή Σκαφιδάκη, Γραμματέας ΟΕΥ Α΄, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο για θέματα που αφορούν την επιχειρηματική πρακτική για τη συνεργασία με την Κίνα, συμβουλευτική επιχειρήσεων για εισαγωγές – εξαγωγές, αναζήτηση αξιόπιστων προμηθευτών κ.λπ. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα υποδεχθεί πολυμελή κινεζική επιμελητηριακή και επιχειρηματική αποστολή, θα υπογραφεί Συμφωνία Συνεργασίας με αντίστοιχο τοπικό κινεζικό Επιμελητήριο του Guangzhou της Λ.Δ. της Κίνας και θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των μελών της κινεζικής αποστολής και των εκπροσώπων των ενδιαφερομένων για συνεργασία εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων.

 *Επισυνάπτονται το πρόγραμμα της εκδήλωσης και η φόρμα συμμετοχής η οποία πρέπει απαραιτήτως να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο ΒΕΠ, στα emailpress@bep.gr και diefthidis@bep.gr ή στο φαξ: 210 4179495 το αργότερο έως την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στις 15:00 για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter