ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ - ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΞΑΡΜΟΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Υ/Β τ. ΓΛΑΥΚΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό τόπο του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr πεδίο “Προδιαγραφές Ενόπλων Δυνάμεων/ Τεχνικός Διάλογος Σχεδίων Προδιαγραφών”) έχει αναρτηθεί (με αριθμό σχεδίου 1962) σχέδιο για την 2η έκδοση της προδιαγραφής με θέμα "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΑΡΜΟΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Υ/Β τ. ΓΛΑΥΚΟΣ".

Η συμμετοχή σας στην διαδικασία του τεχνικού διαλόγου μέσω της εν λόγω εφαρμογής του ανωτέρω δικτυακού τόπου, θα ήταν επιθυμητή (και είναι δυνατή έπειτα από εγγραφή σας στην δικτυακή εφαρμογή). Μέσω της ανωτέρω εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα να διαβιβάσετε την τεχνική σας άποψη (τυχόν προτάσεις τροποποίησης / σχόλιά σας) μέχρι πέρατος του τεχνικού διαλόγου (13 Απρ 2018) προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τελική μορφή της 2ης έκδοσης της προδιαγραφής, για χρήση αυτής στην προσεχή διαγωνιστική διαδικασία (προγραμματίζεται η διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας καταρχήν εντός Απρ 18 – όχι αργότερα από 15 Μαΐου 18) με σκοπό την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών σε ένα Υ/Β τ. ΓΛΑΥΚΟΣ.

Οδηγίες χρήσης και όροι για τη δικτυακή εφαρμογή και τη διαδικασία του τεχνικού διαλόγου σας διαβιβάζονται με τα συνημμένα αρχεία. Για διευκρινήσεις / επιπρόσθετες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με 2106551635, 2106557236.(Πλωτάρχης (Μ) Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Π.Ν. - ΓΕΝ/Δ2-Ι Τμηματάρχης)

Διαβάστε σχετικά με οδηγίες χρήσης

Διαβάστε σχετικά με όρους χρήσης

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter