ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ΣΤΟ Β.Ε.Π.

                 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ΣΤΟ Β.Ε.Π.

    Η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά  προσκαλεί εκπροσώπους των κλαδικών φορέων μελών του ΒΕΠ καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο στην παρουσίαση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, κο Στ. Κομνηνό και στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της  συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την 13η/01/2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., Καραΐσκου 111, γ’ όροφος.

   Επισημαίνεται ότι το Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα από την οποία θα περνούν υποχρεωτικά όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου για προμήθεια αγαθών, υπηρεσιών, κλπ., αξίας άνω των 1.000 ευρώ. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα διεξαγωγής διαγωνισμών, καλύπτοντας ηλεκτρονικά όλα τα στάδια που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και για την υποβολή σχολίων και παρατηρήσεων κατά την κατάρτιση των προκηρύξεων.

    Η παρουσία όλων, λόγω του εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος και του ρόλου του νέου ηλεκτρονικού Συστήματος στους δημόσιους διαγωνισμούς, κρίνεται απαραίτητη.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter