Ο ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

professionnal professionnal
professionnal

E.O.A.E.N. EXPORTERS
NEWSLETTER

Δεκέμβριος 2017

professionnal

Αξιότιμοι κύριοι / Αξιότιμες κυρίες Piraeus Chamber of Small & Medium Sized Industries,

picture Ο Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Όμιλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), Θρασύβουλος Καλογρίδης και το Δ.Σ. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν ότι ο Νέος Οδηγός Εξαγωγικών Επιχειρήσεων των νησιών και παράκτιων περιοχών της Ελλάδας μόλις κυκλοφορήσε! 

- Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
- με την πολύτιμη συμμετοχή φορέων, οργανισμών και επιστημόνων με 17 εξαιρετικά άρθρα για την ανάδειξη των ιδιαίτερων προϊόντων από τα νησιά μας αλλά και
- με την καταγραφή 500+ εξαγωγικών επιχειρήσεων από όλα τα νησιά μας - Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Ιόνια νησιά.

Ο Οδηγός ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλο το κόσμο και συγκεκριμένα σε όλους τους εμπορικούς ακόλουθους των Πρεσβειών και Προξενείων της Ελλάδας, με σκοπό να μάθουν οι ξένοι επιχειρηματίες για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των νησιών μας.
-----
www.exporters-eoaen.grΠαράλληλα παρουσιάζουμε την νέα ιστοσελίδα www.exporters-eoaen.gr που περιέχει όλο το περιεχόμενο του έντυπου Οδηγού. 

Υπάρχουν 17 πολύτιμα άρθρα από φορείς, οργανισμούς και επιστήμονες για την ιδιαιτερότητα των νησιών μας, όπως τη βιοποικιλότητα, την τοπογραφική ιδιομορφία τους και τα μικροκλίματα ανά περιοχή, και πως όλα αυτά συντελούν στην παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Ο Οδηγός και η ιστοσελίδα είναι στα αγγλικά διότι στοχεύει τους ξένους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα εξαγωγικά μας προϊόντα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Directory όπου καταγράφεται η εταιρεία σας. Μελλοντικά θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τα στοιχεία σας με το εταιρικό προφίλ , το λογότυπο και τα προϊόντα σας.
-----

Ο Μεγάλος μας Χορηγός

pictureO Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.

Read more

Οι Πολύτιμοι Χορηγοί μας

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και διαφημιζόμενους που χωρίς την στηριξη τους δεν θα ήταν δυνατόν η επίτευξη του έργου μας.

Ευχόμαστε αυτή η σημαντική συμβολή όλως να φέρει καρπούς και να εισχύσει την εξωστρέφεια της χώρας και ειδικά των νησιών μας!

Στον παρακάτω πίνακα είναι όλοι οι χορηγοί μας.
 
Ούζο Πλωμάρι
Ισίδωρος Αρβανίτης 


  
 


Επιμελητήριο Χανίων

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
 


Πείτε μας τη γνώμη σας!

Με στόχο την συνεχή βελτίωση της παρουσίασης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των εξαγωγικών επιχειρήσεων, θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας για την ιστοσελίδα. Επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του Οδηγού και της Ιστοσελίδας Άννα Κρεμλή στο email: info@kremlianna.gr.

Λίγα λόγια για μας...

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξ΄ αιτίας της γεωπολιτικής μειονεξίας των νησιών.

Ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1994, μέλη του είναι τα 19 νησιωτικά Επιμελητήρια της Ελλάδος, τα οποία είναι αμιγώς νησιωτικά ή στη δικαιοδοσία τους ανήκουν νησιά.

Έδρα του είναι η πόλη της Χίου, του νομού Χίου.
Read more
Μιχ. Λιβανού 52
Χίος 82132 GREECE
Τηλέφωνο: +30 22710 41170
Fax: +30 22710 41871
http://www.eoaen.com
 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter