Εκπτωση στα μέλη του ΒΕΠ για συμμετοχή στην Έκθεση «Άττικα 1»

      Έκπτωση στα μέλη του ΒΕΠ για συμμετοχή στην Έκθεση «Άττικα 1»

  Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι η οργανώτρια εταιρεία της Γενικής Εμπορικής Έκθεσης «Άττικα 1», η οποία  θα λάβει χώρα από την Τετάρτη5 έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013  στο κτίριο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγάρων (δρόμος περάματος, πλησίον κτιρίου ελαιουργικής), προσφέρει στα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά έκπτωση στην τιμή του περιπτέρου, ανάλογα με τα τετραγωνικά που θα κλείσουν.

   Υπενθυμίζεται ότι η «Άττικα 1», τελεί υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικoύ Επιμελητηρίου Πειραιά).

   Η Γενική Εμπορική Έκθεση «Άττικα 1» ενδεικτικά απευθύνεται στους εξής κλάδους:

 Τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανήματα, βιομηχανικό εξοπλισμό, εξοπλισμό σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμό, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμό, ιαματικό τουρισμό, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνία, φωτοβολταϊκά κ.α

 

  Η «Άττικα 1» έχει σαν κύριο σκοπό της, να αναδείξει και  να προβάλει την οικονομική δραστηριότητα της  χώρας καθώς μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν έμποροι και εταιρείες από όλη την Ελλάδα και από όλους τους εμπορικούς και βιομηχανικούς κλάδους. Επιπλέον, η τόνωση της αγορά είναι ακόμα ένας βασικός στόχος  της Έκθεσης, που μπορεί να οδηγήσει και στην σύναψη συμφωνιών μεταξύ εταιρειών ή επιχειρήσεων. Μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση ο κάθε επιχειρηματίας θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα του και να τα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η γνωριμία μεταξύ των εκθετών είναι δεδομένη κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντικές συνεργασίες και επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες.

   Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα δοθεί η ευκαιρία στους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις με διάφορά θέματα στις οποίες θα συμμετέχουν ιδιώτες αλλά και εκπρόσωποι φορέων. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα αφορούν τη μόδα, την υγεία, την επιχειρηματικότητα αλλά και τις επενδύσεις. Την προσπάθεια  των διοργανωτών θα στηρίξουν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πόλης των Μεγάρων, Ν.Περάμου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Κορίνθου, Ασπροπύργου και Σαλαμίνας. 

   Η Γενική Εμπορική Έκθεση «Άττικα 1»  διοργανώνεται από την Εταιρεία PR-Promo events σε συνεργασία με την Expo-pro. Όσοι επιθυμούν  να προβάλλουν το προϊόν τους σε μία μεμονωμένη εκδήλωση-παρουσίαση,  κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, πρέπει έγκαιρα να  ενημερώσουν την εταιρεία.  

   Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην διοργανώτρια εταιρεία, τηλ. 22960 24490, fax 22960 24077 ή μέσω e-mail :pr.promo1@yahoo.gr.     

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter