Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής των προϊόντων και   των υπηρεσιών της Περιφέρειας του, διοργανώνει στην Κόρινθο την Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2018. 

Η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» αποτελεί μια   πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας που ξεκίνησε το  έτος 2016  και κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική πόλη  της Πελοποννήσου.

Η σύνταξη των δυνάμεων των Επιμελητηρίων προς όφελος των επιχειρήσεων και   η ανάπτυξη της Πελοποννήσου, βρήκε σύμφωνη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία στηρίζει την Εκθεσιακή Δραστηριότητα των Επιμελητηρίων, ως μια εξαιρετικά σημαντική διοργάνωση που μέσα από αυτή αναδεικνύονται οι υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις σε όλους τους δυναμικούς κλάδους της Πελοποννήσου, προβάλλοντας ταυτόχρονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της αναπτυξιακής προοπτικής της.

Για το τρέχον έτος 2018 θέτοντας και πάλι υψηλούς στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας, η Εκθεσιακή Δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λιμένος Κορίνθου.

Διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τελεί δε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και την υποστήριξη   της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., και του Δήμου Κορινθίων

Κατά την διάρκεια της Εκθεσιακής Δραστηριότητας,   θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν   εκδηλώσεις   με   την   συμμετοχή   εκπροσώπων   φορέων   (Δημοσίων   Οργανισμών, Τραπεζών, ΟΤΑ, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στόχοι της έκθεσης είναι:

 

1.    Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας
2.    Η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό
3.    Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών
4.    Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
5.    Η γνωριμία και η επικοινωνία  όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την Έκθεση :

1.    τρόφιμα και ποτά
2.    οικοδομικά υλικά
3.    αυτοκίνητα, σκάφη
4.    εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων
5.    τουρισμός
6.    υπηρεσίες γενικά
7.    ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης
8.    βιολογικά προϊόντα
9.    εναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός
10. παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://peloponnisos2018.gr ή στο τηλέφωνο  27410 24464.

 

 

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter