ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι από το Κονγκοελληνικό Επιμελητήριο Congrec, ανακοινώθηκε η έναρξη επισκέψεων κονγκολέζων επιχειρηματιών στην Ελλάδα - Αλβανία - Βουλγαρία – Σερβία, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κινσάσα, κ. Αλέξανδρο Κατράνη, για την χορήγηση περιορισμένης βίζας εισόδου στη χώρα μας, σε εμπόρους που επιθυμούν να συνάψουν επαγγελματικές συμφωνίες με αντίστοιχες ελληνικές. Επιπλέον πρόκειται να ενεργοποιηθεί και η αδελφοποίηση δήμων της Ελλάδος, που έχουν παραγωγικές μονάδες,  με δήμους του Κονγκό. Το όλο εγχείρημα θα είναι υπό την αιγίδα και τον έλεγχο του Επιμελητηρίου Congrec.

Η πρώτη 8ήμερη επίσκεψη, θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαΐου, με επιτροπή 5 δημάρχων της πόλης Κινσάσα, που θα έχει  επικεφαλή έναν βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του προέδρου Καμπίλα, που τυγχάνει και ειδικός σύμβουλος του, ώστε να προχωρήσουμε σε διμερή κρατική συμφωνία.

Θα ακολουθήσει ομάδα 12 κυριών επιχειρηματιών στης αρχές του Ιουνίου, κατόπιν ακόμα μια ομάδα 30-40 επιχειρηματιών και θα τελειώσει με την επίσκεψη της τελευταίας ομάδος 3 ειδικευμένων ατόμων εταιρείας εξόρυξης χαλκού.

Αντίστοιχες παραγωγικές εταιρείες, που θα ενδιαφέρονταν για εξαγωγές ή οι δήμαρχοι της Επιμελητηριακής Περιφέρειας ΒΕΠ για αδελφοποίηση με δήμο του Κονγκό, μπορούν να επικοινωνήσουν με  την ελληνική  εταιρεία συμβούλων  Β&Β, η οποία είναι ένα από τα ιδρυτικά  μέλη του Επιμελητηρίου, για περισσότερες πληροφορίες στο 2107776001.

Οι επιχειρηματίες που επισκέπτονται τη χώρα μας και θα επισκεφθούν τα εργοστάσια για να γίνουν επιτόπου αγορές ενδιαφέρονται για:

Ανδρική- γυναικεία και παιδική ένδυση, δερμάτινες και υφασμάτινες τσάντες, μπιζού, κινητά και αξεσουάρ, φωτογραφικές μηχανές, ανδρική0γυναικεία και παιδική υπόδηση, είδη κομμωτηρίου, σεντόνια-μαξιλάρια-μαξιλαροθήκες-στρώματα-κουζινικά, πλακάκια κεραμικά και γυάλινα, είδη κιγκαλερίας, ηλεκτρολογικό υλικό και φωτιστικά, υδραυλικό υλικό, κουφώματα αλουμινίου - PVC ξύλινα, προκατασκευασμένες κατοικίες, φορτηγά - αυτοκίνητα (μεταχειρισμένα), έπιπλα, μηχανήματα εξόρυξης (ορυχείων, μεταχειρισμένα), κρασιά – ούζα, ελαιόλαδο - πυρηνέλαιο - ηλιέλαιο – αραβοσιτέλαιο, ελιές μεγάλες, μηχανήματα νοσοκομείου (μεταχειρισμένα), κονσέρβες έτοιμου φαγητού, φάρμακα και ζαχαρώδη προϊόντα.

Για πληροφορίες και συνεννόηση για συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 210 7776 001 και 210 7776 838, fax 210 7776 001.

 

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter