ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Β.Ε.Π. - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

Η πρώτη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2014, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αποτελεί την πρώτη και τη μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Αθήνα, με θέμα ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, και στοχεύει να γίνει το απόλυτο σημείο συνάντησης  και συνεργασίας των ελλήνων επαγγελματιών μεταξύ τους. Παράλληλα, χάρη στην προβολή της σε Ελλάδα και εξωτερικό, η EΞΠΟΤΡΟΦ αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και παγκόσμιο ενδιαφέρον.

    Λόγω του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα της, η EΞΠΟΤΡΟΦ  απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, από μεγάλες εταιρίες έως και μικρούς τοπικούς ή ανεξάρτητους συνεταιρισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής, του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, της επεξεργασίας, συσκευασίας και διανομής τροφίμων και ποτών καθώς παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων.

    Για τους επισκέπτες, το όλο γεγονός ξεπερνά τα όρια μιας απλής έκθεσης. Με παράλληλες εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος, αλλά και με τα πιο εκλεκτά προϊόντα του χώρου συγκεντρωμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο  Ξιφασκίας, το τετραήμερο 24 με 27 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μια πανδαισία ελληνικών γεύσεων, γαστρονομικών ανακαλύψεων και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να προμηθευτούν παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα.  

    Οι τομείς της έκθεσης είναι:

    ΤΡΟΦΙΜΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΛΕΥΡΑ- ΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ- ΖΥΜΑΤΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΡΕΑΣ- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- -ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ- ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ- ΦΡΟΥΤΑ  ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ- - ΠΑΓΩΤΑ-ΓΛΥΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ KAI ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΗ κ.α.

    ΠΟΤΑ

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΚΡΑΣΙ- ΟΥΖΟ - ΜΠΥΡΑ- ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ & ΚΤΗΜΑΤΑ - ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ- ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ- ΖΑΧΑΡΩΔΗ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ - ΧΥΜΟΙ - ΝΕΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ - SMOOTHIES - ΡΟΦΗΜΑΤΑ- ΚΑΦΕΣ-ΤΣΑΪ-ΣΙΡΟΠΙΑ κ.α.

     ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ- ΠΡΟΪΟΝΤΑ Π.Ο.Π.-ΜΕΛΙ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ SPECIALITE- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΥΡΙΟΥ-ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΕΠ

   Η διοργάνωση γίνεται από την εταιρεία RM INTERNATIONAL, με επιτυχημένη 23χρονη  πορεία στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, η οποία προσφέρει  αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά έκπτωση συμμετοχής 15%.

    Οι ενδιαφερόμενοι να μετέχουν στην έκθεση μπορούν για πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την διοργανώτρια εταιρεία, στο τηλ. 210 961 0135, fax 210 364 4285 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.trofima-pota.gr

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter