ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι η εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD εξασφάλισε την διοργάνωση έκθεσης στο OLYMPIA NATIONAL HALL, στο Λονδίνο, για Ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα κάθε κατηγορίας, από τρόφιμα και ποτά έως έργα τέχνης και υπηρεσίες.

   Η Έκθεση με τίτλο «GREECE WELCOMES YOU TO LONDON, που τέθηκε υπό την αιγίδα και του Επιμελητηρίου μας, θα πραγματοποιηθεί  από τις 03 έως 06 Ιουλίου 2014 και δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες εκθέτες να γνωριστούν με όλους τους επαγγελματίες του χώρου από την Αγγλία και άλλες γειτονικές χώρες ώστε να συνάψουν, σε επίπεδο χονδρικής, σημαντικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν τη δυναμική της εταιρείας τους και θα δώσουν ώθηση στον νευραλγικό τομέα των εξαγωγών.

  Παράλληλα, μέσω επιλεγμένων εκδηλώσεων, θα αναδειχθεί και προβληθεί ο πολιτισμός, αλλά και ο τουρισμός της χώρας μας.

   Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται έκθεση στο εξωτερικό μόνο με Έλληνες και θα αποτελέσει σταθμό για τη χώρα μας.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.greekagoraexpo.net.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter