ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΕΠΙΠΛΩΣΗ

  Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  ενημερώνει ότι από την imm cologne παρουσιάζονται και φέτος οι μελλοντικές τάσεις επίπλωσης και οι ολοκληρωμένες καινοτομίες από τις 13 έως τις 19 Ιανουαρίου 2014, στην Κολωνία.

     Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καλές συνεργασίες, να ανακαλύψουν καινούριες ιδέες επίπλωσης, αλλά και δοκιμασμένα προϊόντα σε όλες τις στιλιστικές μορφές και για κάθε προϋπολογισμό.

     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη Εκθέσεων Κολωνίας, κα Καλλιόπη Μέμτσα, τηλ. 210 6419 028.

      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

    Ο ΟΠΕ ενημερώνει για την Διεθνή  Εμπορική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEX SAOUDI,  στην Τζέντα, στις 08 έως 11 Δεκεμβρίου 2013.

     Η Έκθεση αποτελεί επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι: γενικά τρόφιμα, χυμοί και αναψυκτικά, γαλακτομικά, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής , κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος, ψάρια, παραδοσιακά φαγητά, gourmet, προϊόντα υγιεινής διατροφής, κλπ. καθώς και υλικά συσκευασίας και τεχνολογία τροφίμων.

      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΠΕ, τηλ. 210 9982 411.

        ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΕ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ

    Ο ΟΠΕ στο πλαίσιο του Προγράμματος Δράσης του για το 2013 διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Βαρσοβία για τον κλάδο τροφίμων και ποτών, στις 01 έως 11 Δεκεμβρίου 2013.

     Οι τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αντιστοιχούν σε διαπιστωμένες ανάγκες της Πολωνικής αγοράς είναι: τρόφιμα-ποτά, ελαιόλαδο, τυροκομικά, τυποποιημένα ιχθυηρά, ιδίως delicatessen, όπως π.χ.: αυγοτάραχο, ρακόμελο, λικέρ μαστίχας, μαρμελάδες, κλπ.

      Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2310 510047 (κος Κλ. Μπούζος).

 

       ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΕ

     Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη Γεν Γραμμ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδος, το Γραφείο ΟΕΥ της Ελλάδος στο Ισραήλ και το Federation of Israeli Chamber of Commerce, διοργανώνουν επιχειρηματικές συναντήσεις για ανάπτυξη συνεργασιών τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στο Τελ Αβίβ.

     Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Ισραήλ είναι μία τεχνολογικά προηγμένη οικονομία, υψηλού κατά κεφαλήν εισοδήματος και ότι υπάρχει σημαντική, ανεκμετάλλευτη μέχρι σήμερα, δυναμική ανάπτυξης των ελληνικών εξαγωγών στην αγορά, κυρίως στους κλάδους : δομικά υλικά, τρόφιμα & ποτά, οίνος και οινοτουρισμός και πληροφορική, ο ΣΕΒΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στην αποστολή.

       Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΒΕ, τηλ. 2310 535333 (αρμόδιες κ.κ. Ευτ. Χριστάκη και Ν. Γιαλόγλου).

 

      ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «FASHION EXPO»

     Η εταιρεία EKTHESIS E.E. ενημερώνει για την νέα κλαδική εμπορική έκθεση μόδας Fashion expo, η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα είναι μία έκθεση προσαρμοσμένη στις σημερινές συνθήκες και το κόστος συμμετοχής δεν θα αποκλείει καμία οργανωμένη ελληνική επιχείρηση. Θα είναι έκθεση που θα ανήκει και θα υπηρετεί τις ανάγκες των βιοτεχνών και των εμπόρων του κλάδου.

     Η διοργάνωση της έκθεσης τοποθετείται στις 18 έως 20 Ιανουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, στην Αθήνα. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη  διοργανώτρια εταιρεία, τηλ. 210 8623 220.

 

      3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

   Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο ενημερώνει για τη διοργάνωση του 3ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου  «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στη ρωσική αγορά», στην Αθήνα, στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2014, και εντάσσεται στην Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014» , που είναι αφιερωμένη στις εταιρείες και τους κλάδους τροφίμων και ποτών.

      Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στα τηλ.  210 6981 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr, office@hrcc.gr.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter