ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

*ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

  Η Διεθνής Έκθεση «ΠΑΝΕΙΠΗΡΩΤΙΚΗ 2013» διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννίνων και στοχεύει στην προβολή των επιχειρήσεων του Νομού και στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, που αποτελεί προϋπόθεση για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

   Η Έκθεση, που έχει καταστεί θεσμός για την περιοχή της Ηπείρου και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, θα πραγματοποιηθεί από τις  11 έως τις 19 Μαίου 2013, στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ,  στα Ιωάννινα.

    Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην οργανώτρια εταιρεία, τηλ. 26510 37114, 6944 107862.

 

    *ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013»

   Από το Επιμελητήριο Αργολίδας μας ενημερώνουν για την πραγματοποίηση της 10ης Περιφερειακής Έκθεσης τοπικής παραγωγικής και τουριστικής φυσιογνωμίας, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας «Αργολίδα 2-13».

   Η Έκθεση θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας από την Τετάρτη 15 Μαίου έως  και την Κυριακή 19 Μαίου 2013. Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα γίνουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων πάνω σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό, κλπ.

   Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Αργολίδας, τηλ. 27510 67216 και στην υπεύθυνη πωλήσεων τηλ. 6972 225786.

 

   4ο AGRO QUALITY FESTIVAL

   Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού ενημερώνει για την διοργάνωση του 4ου AgroQualityFestival– Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» Δ. Αθηναίων, στις 17-19 Μαίου 2013 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με στόχο την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μία σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο της Έκθεσης.

    Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν γενικοί εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή προϊόντων ποιότητας, συνεταιρισμοί, εταιρείες τυποποίησης και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων, Δημόσιοι Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Δήμοι, κλπ. Οι κατηγορίες εκθεμάτων είναι: τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, προϊόντα της ελιάς, κρασί, τυροκομικά προϊόντα, μελισσοκομικά, οπωροκηπευτικά, βότανα-αρωματικά φυτά, προϊόντα κρέατος, αλλαντικά, ζυμαρικά, ζαχαροπλαστική-αρτοσκευάσματα, αλιεύματα, άλευρα-δημητριακά.

      Για πληροφορίες και ενοικιάσεις περιπτέρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη της έκθεσης, κα Ειρήνη Ψαχούλια, τηλ. 210 3610 265 και 6974 305957.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter