ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕ

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνονται από τον ΟΠΕ δύο εμπορικές εκθέσεις  Τροφίμων και Εξοπλισμού, που αποτελούν και μεγάλα επιχειρηματικά γεγονότα και προσελκύουν σημαντικούς εκπροσώπους από τον χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

    Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι γενικά τρόφιμα, αλκοολούχα και μη ποτά, γαλακτομικά, προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, snack, κατεψυγμένα, προϊόντα κρέατος, παραδοσιακά φαγητά, προϊόντα υγιεινής διατροφής, φρούτα και λαχανικά, ψάρια, φρέσκα πρ層ιόντα, κλπ., καθώς και υλικά συσκευασίας και εξοπλισμού.

   Η πρώτη Έκθεση, SEOUL FOOD & HOTEL”, θα πραγματοποιηθεί στην Κορέα, από 14 – 17 Μαίου 2013. Η δεύτερη FINE FOOD” θα πραγματοποιηθεί από 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2013, στο Σίδνεϋ, στην Αυστραλία.

     Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν μπορούν  για την μεν πρώτη μέχρι της 15/03/2013 για την δε δεύτερη μέχρι την 08/04/2013, στην υπεύθυνη της οργάνωσης , κα Ζωή Στοικάκη, τηλ. 2310 510046.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter