ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

 Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο προσκαλεί τις εξαγωγικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν με δείγματα προϊόντων τους και επικοινωνιακό υλικό (στην αγγλική ή και/ στην κινεζική γλώσσα) σε μεγάλη έκθεση που πραγματοποιείται στο Πεκίνο, στις 29/10-03/11/2014 και συμμετέχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δια των αντίστοιχων με το Ελληνοκινεζικό, διμερών με την Κίνα Επιμελητηρίων τους.

  Η ελληνική συμμετοχή στην Έκθεση συντονίζεται από το ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο και το περίπτερο θα στελεχώνουν αγγλόφωνοι Κινέζοι και Κινέζες οι οποίοι Α) λειτουργούν υπό την εποπτεία των διοργανωτών – κρατικών φορέων της Λ.Δ. της Κίνας, Β) θα παρουσιάζουν υπό τον συντονισμό του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου τα προϊόντα της Ελλάδας και των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν.

  Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τους διοργανωτές, εάν το δηλώσετε εγκαίρως και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα (visa, διαβατήριο κ.λπ.) μπορεί να σας εξασφαλίσει απολύτως δωρεάν 5 από τις 6 διανυκτερεύσεις για ένα άτομο κατά επιχείρηση (28 Οκτωβρίου άφιξη στο αεροδρόμιο του Πεκίνου και αναχώρηση τα μεσάνυχτα της 3ης Νοεμβρίου 2014 για επιστροφή στην Ελλάδα) σε πολύ κοντινά ξενοδοχεία στο Εκθεσιακό Κέντρο. Το Επιμελητήριο θα παρέχει και δωρεάν βοήθεια στις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο περίπτερό του ως συντονιστής της ελληνικής παρουσίας από αγγλόφωνους Κινέζους.

  Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου και τη γραμματεία Διοίκησης (υπεύθυνη κα Μαρία Αλυγιζάκη, τηλ. 210 3629445) ή με την κα Σταματίνα Μάρκου, Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και συντονίστρια της δραστηριότητας στο 6932 900255.

  Για να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα σταλεί στα mail: info@chinese-chamber.gr & stamatina.markou@gmail.com, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου www.chinese-chamber.gr

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter