Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ για το «Greece Debt Free»

Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ για το «Greece Debt Free»

«Τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο την εθνική μας μοναξιά»

  «Το χαρακτήρισαν «απάτη» και το αμφισβήτησαν. Κι όμως, σήμερα, 2 δις ευρώ από το δημόσιο χρέος διεγράφη κατόπιν της δωρεάς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Greece Debt Free, όπως ανακοίνωσε ο αναπ.Υπουργός Οικονομικών”», επισημαίνει με συγκίνηση ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος και τονίζει:

«Εκ μέρους του Πειραιά, του από-βιοτεχνοποιημένου Πειραιά, με τη λεηλατημένη ναυπηγοεπισκευή και τα κουφάρια των Λιπασμάτων και των βιοτεχνιών του παρολίγον… Μάντσεστερ της Ελλάδος, εκπροσωπώντας τον Πειραιώτη βιοτέχνη ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες της διασποράς, που συνεισέφεραν ώστε να μαζευτεί αυτό το σημαντικό ποσό που ελαφρύνει το βάρος του χρέους της χώρας μας και, κυρίως, μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο την εθνική μας μοναξιά.

Σε αυτούς τους Έλληνες που προόδευσαν ως μετανάστες έρχονται σήμερα τα παιδιά μας, οι νέοι μας, να προστεθούν ως νέοι μετανάστες, εφόσον η πατρίδα δεν μπορεί να τους αξιοποιήσει. Και είναι αυτά τα νέα παιδιά, οι επιστήμονες, που θα σώσουν στο μέλλον την Ελλάδα που τόσο τους έχει πληγώσει. Αυτή είναι η ελληνική ψυχή που πάντα έχει ανιδιοτέλεια και ηρωισμό».

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter